X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Leonid Agutin a răspuns la acuzațiile că el cîntă pentru Angelica Varum

11 feb. 2014,, 00:05   Showbiz
11393 1
Foto: tsn.ua
Recent internetul a fost scandalizat de noutatea că, în toți acești ani Leonid Agutin a cîntat pentru soția sa, Angelica Varum. La o astfel de concluzie a ajuns prezentatorul Andrei Malahov, care a publicat pe rețeaua socială un video corespunzător.

Leonid Agutin a decis să comenteze cu privire la știrea de scandal și a scris o voluminoasă adresare pe pagina sa de pe Facebook. "Farsa s-a transformat în isterie. Istoria asemănării vocilor noastre bîntuie, urmărește și necesită comentariu", - scrie Agutin. Cîntărețul a povestit cum în urmă cu 15 ani, la un studio din Tver, cineva pentru un motiv oarecare, a ridicat tonalitatea vocii lui Varum cu două tonuri, și ca rezultat a primit vocea lui Agutin. Toți au fost uimiți de asemănare, Agutin însăși a recunoscut că nu ar fi deosebit originalul de fals.

"Nimic nu se poate face, prieteni, unele fenomene nu pot fi înțelese de rațiunea umană, ele pur și simplu există. Dar nu aceasta este poanta.. Noi demult cunoaștem această "glumă". Prietenii le arată prietenilor. Am povestit de multe ori jurnaliștilor. Spuneam cît de mult semănăm și dădeam un exemplu: "încercați să coborîți tonalitatea piesei ”Totul e în mîinile tale” (Все в твоих руках) și veți obține vocea mea. Dar nimeni nu a reacționat, considerînd că eu mă laud și exagerez. Căci adevărul este întotdeauna plictisitor, este necesară intriga...

Și dintr-o dată ! Doi tineri fumători "norocoși" fac o "mare" descoperire pe Internet ! El cîntă pentru ea ! Am descoperit o conspirație ! Vă vom deschide ochii ! Și a început ..... ", - scrie artistul.

"De fapt, scrie și cîntă pentru mine Angelika Varum, iar eu, în semn de recunoștință i-am născut o frumusețe de fiică. Avînd în vedere faptul că sarcina decurge la bărbați mult mai greu decît la femei, la microfon a muncit soția mea", - a rezumat Agutin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?