X 
Cutremure stiri: 506

Procurorul prins recent cu mită a fost arestat pentru 15 zile

10 feb. 2014,, 17:25   Societate
4208 1
Foto: trm.md
UPDATE 17.25 Judecătoria sectorului Buiucani al capitalei a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile a procurorului din Nisporeni prins acum cîteva zile cu mită. Procurorii anticorupție au cerut inițial 30 de zile de arest preventiv.

UPDATE 13.04 Procurorul din Nisporeni reținut recent de oamenii legii imediat după ce a luat mită a fost pus oficial sub acuzare, fiind învinuit de corupere pasivă. Procuratura Generală solicită eliberarea unui mandat de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele procurorului cu pricina.

Precizăm că procurorul a fost reţinut, vineri seara, de ofițerii Procuraturii Anticorupţie și cei ai Serviciul securitate internă şi combaterea corupţiei a MAI, în faţa sediului Procuraturii din Nisporeni.

Urmărirea penală în privinţa procurorului a fost pornită în baza plîngerii depuse de un cetăţean, în care se menționează că respectivul procuror i-ar fi pretins suma de 1000 de euro pentru a înceta dosarul în care acesta, împreună cu concubina sa, erau cercetaţi pentru comiterea unui jaf.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав