X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Primarul, îngrijorat de o problemă depistată în capitală

10 feb. 2014,, 10:17   Societate
4137 4
Foto: noi.md
Starea nesatisfăcătoare a stațiilor de așteptare din capitală trezește îngrijorarea primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, care a criticat activitatea agenților economici responsabili de construcția și instalarea acestora. Primarul a cerut funcționarilor responsabili de la Primărie să identifice soluții optime pentru reabilitarea stațiilor de așteptare.

Dorin Chirtoacă s-a arătat indignat de modul în care a evoluat parteneriatul public-privat în privința construcției și întreținerii stațiilor de așteptare, dar a precizat că în bugetul municipal nu au fost prevăzute surse financiare pentru reabilitarea stațiilor.

„Anul acesta trebuie să încercăm cumva să le restabilim. Trebuie să vedem cum procedăm pentru a nu merge pe un cerc vicios, trebuie alte materiale, ori un alt serviciu. Trebuie să avem un program de reabilitare, pentru că au fost înregistrate unele progrese în privința transportului public, dar în stații lucrurile degradează. Acestea arată chiar ca după război. Aici este și factorul uman și materialele de construcție”, a precizat Chirtoacă în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

Edilul a menționat că materialele de construcție care au fost utilizate sînt de proastă calitate și a cerut funcționarilor de la Primărie să identifice soluții în acest sens.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?