X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4057

Presa: Bill Gates a încercat o zi întreagă să instaleze Windows 8.1

8 feb. 2014,, 14:25   Ştiinţă şi IT
8630 0
Foto: positime.ru
Bill Gates a petrecut prima sa zi la Microsoft în calitatede consilier al CEO Microsoft încercînd să instaleze pe computer sistemul de operare Windows 8.1. Miliardarul a încercat să instaleze actualizarea Windows 8.1, dar încă într-un stadiu incipient al procesului au apărut probleme.

Potrivit gazeta.ru, cu referire la surse externe, Gates a primit repetat mesaje că, urmare a problemelor, este necesară repornirea computerului său.

După ce Bill nu a reușit să instaleze actualizarea, l-a chemat pe noul CEO, Satya Nadella, care a încercat să-l ajute, dar încercările sale au fost, de asemenea, fără succes.

"Bill este, de obicei, un tip linistit, așa că a fost ciudat să auzi de la el unele expresii deocheate", - a comunicat sursa, care a descris situația ca tensionată.

Potrivit reprezentantului Microsoft, prima zi de lucru Bill Gates a dedicat-o "instruirii", iar în viitorul apropiat intenționează să se întoarcă la Windows 7.

Amintim că recent a devenit cunoscut că fondatorul și președintele consiliului Microsoft, Bill Gates va părăsi postul său. S-a anunțat că el va ocupa postul de consilier pe tehnologie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?