X 
Cutremure stiri: 502

Rusia va avea echipe de salvare dotate cu reni, cămile şi măgari

4 feb. 2014,, 19:00   Externe
3474 0
Foto: protv.ro
Cămile, măgari şi reni vor face parte din unităţile de salvare din Rusia, conform unui proiect de hotărîre al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, publicat luni pe portalul documentelor oficiale.

Proiectul prevede norme alimentare zilnice pentru "animalele care fac parte din unităţile de salvare", relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

"Sînt necesare 2,05 kilograme de ovăz, 12,3 kilograme de fîn şi 50 de grame de sare pentru fiecare cămilă pe zi; 1,25 de kilograme de ovăz, 2,8 kilograme de fîn şi patru grame de sare pe zi pentru un măgar şi 500 de grame de ovăz şi un kilogram de fîn pentru un ren pe zi", potrivit documentului. Renii vor primi, de asemenea, p]ine din făină de secară şi ovăz şi şase kilograme de licheni pe zi.

Alimentele pentru animale vor fi finanţate din bugetul federal.

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă intenţionează să creeze echipe de salvare călare şi dotate cu cîini în toate regiunile ruse în primul trimestru din 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав