X 
Cutremure stiri: 506

„Sheriff” a trecut de campioana Bulgariei

30 ian. 2014,, 14:08   Sport
3505 0
Foto: noi.md
Echipa „Sheriff” Tiraspol a încheiat primul cantonament din Turcia din această iarnă cu o victorie. Liderul Diviziei Naţionale a cîştigat în faţa campioanei Bulgariei, „Ludogorets”, cu 1-0.

Singurul gol a fost marcat de Cadu, în minutul 60. Brazilianul a înscris cu un şut superb din afara careului în poarta fostului goalkeeper al tiraspolenilor Vladislav Stoianov.

„Sînt foarte mulţumit de atitudinea băieţilor în primul cantonament. Am avut antrenamente grele, dar toţi jucătorii au fost la nivel”, a declarat după meci antrenorul „Sheriff”-ului, Veaceslav Rusnac.

Anterior, „Sheriff” a remizat cu FC „Vaslui”, scor 2-2. Astăzi, campioana Moldovei a revenit acasă, iar pe 7 februarie va merge din nou în Turcia. În cel de-al doilea stagiu de pregătire „Sheriff” va juca cu „Petrolul”, OFK „Belgrad” şi „Botoşani”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав