X 
Cutremure stiri: 502

Accident grav în SUA, din cauza ninsorii (FOTO)

24 ian. 2014,, 13:02   Externe
4991 0
Foto: epochtimes.ru
Cel puţin trei persoane au murit şi alte 20 au fost rănite în urma unui accident în lanţ produs din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, pe o autostradă din nord-vestul statului american Indiana.

Şoferii celor 40 de vehicule implicate în coliziune au avut de înfruntat un viscol puternic, care a redus semnificativ vizibilitatea pe şosea. În imaginile surprinse de un elicopter al autorităţilor se pot vedea mai multe camioane intrate unul în altul, potrivit news.sky.com.

Autorităţile au mobilizat forţe impresionante pentru descarcerarea victimelor şi transportarea lor la spital. O porţiune a autostrăzii pe care a avut loc accidentul a fost închisă, iar drumurile din zonă au fost blocate timp de mai multe ore.

Trenul de pasageri de pe ruta New York – Washington a nimerit în epicentrul viscolului și practic a ”înghețat” din mers. În cîteva minute vagoanele au înghețat atît pe din afară, cît și în interior. Mai mulți pasageri au coborît din tren la stațiile intermediare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав