Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Echipa legendarului Paul Scholes ar putea fi adversarul Moldovei

21 ian. 2014,, 11:34   Sport
3382 0
Foto: muforums.net
Selecționata de minifotbal a Moldovei ar putea juca împotriva echipei lui Paul Scholes în faza finală a Campionatul European de Minifotbal printre amatori. La competiție va participa și reprezentativa Angliei, la care ar putea evolua și fostul jucător al echipei Manchester United.

„Ca și la alte ediții de campionat european, principalele favoritele la cîștigarea trofeului sînt echipele României, Rusiei și Angliei. Pentru englezi ar putea juca și Paul Scholes, care, după încheierea carierei profesioniste, a început să practice minifotbalul. Obiectivul de bază al selecționatei Moldovei pentru acest turneu este clasarea printre primele patru echipe”, a declarat președintele Asociației de Minifotbal, Eugen Ciobu.

La Campionatul European de Minifotbal urmează să participe 24 de echipe naționale, majoritatea fiind alcătuite din jucători amatori, precum și din foști fotbaliști profesioniști. Competiția se va desfășura în perioada 12-17 noiembrie în orașul Eilat din Israel.

Selecționata Moldovei de minifotbal printre amatori a înregistrat cel mai bun rezultat la un campionat european în anul 2010, cînd a obținut medalia de bronz.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?