Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Bătaie generală în Parlamentul ucrainean! (FOTO, VIDEO)

17 ian. 2014,, 03:24   Externe
8260 6
Foto: topnews.ru
Bugetul de Stat al Ucrainei pentru 2014 și o serie de legi au fost adoptate în cadrul ședinței Radei Supreme în condițiile unei confruntări acerbe dintre opoziție și deputații din Partidul regiunilor și comuniști.

Opoziția nu a participat la discutarea legilor, nici la votare. Parlamentarii din opoziție au blocat nu numai tribuna și prezidiul Parlamentului, dar și sistemul "Rada", de asemenea au furat unor deputați din majoritatea parlamentară cardurile de vot. Nu s-a trecut fără altercații. Ca rezultat, mai mulți deputați s-au ales cu leziuni corporale. Deputatul partidului guvernamental Vladimir Malîşev a fost rănit la cap, iar cel al partidului opoziţiei Batikivşcina, Stepan Kubоv, a fost lovit la gură.

Cu toate acestea, documentul financiar principal a fost adoptat fără dezbatere, de odată în a doua lectură și în întregime. Președintele Parlamentului V. Rîbak a închis a treia sesiune a Radei Supreme de legislatura a șaptea. Următoarea sesiune va începe la 4 februarie.

Proiectul bugetului a fost sprijinit de 249 de parlamentari, pentru adoptare fiind necesare 226 de voturi. Pentru buget au votat deputații din Partidul regiunilor și comuniștii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?