X 
Cutremure stiri: 506

În anul 2014 Ambasada Rusiei va acorda o atenție deosebită Găgăuziei și Taracliei

3 ian. 2014,, 09:00   Societate
5107 3
Foto: legarus.org
În anul 2014 conducerea Ambasadei Federației Ruse va acorda o atenție deosebită Găgăuziei și Taracliei. Această declarație a fost făcută în faţa reporterilor de către Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova Farid Muhametșin, care a menționat că în regiuni există "modele pozitive, demne de urmat" şi de alte raioane ale RM.

În mesajul lui de felicitare adresat locuitorilor din sudul Republicii Moldova, diplomatul a specificat că după investirea sa în funcţie, el petrece mult timp călătorind prin țară și comunicînd cu locuitorii. Ambasadorul a spus că a vizitat în mod repetat Găgăuzia, Taraclia și că "ar dori să-i felicite, în special, pe locuitorii acestor două regiuni cu sărbătorile de iarnă, urîndu-le Crăciun fericit".

"Regiunile diferă, fiecare are specificul ei, există exemple pozitive de urmat, cred că ele vor fi observate, iar în anul care vine, le vom acorda o atenție deosebită", ‒ a subliniat diplomatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав