Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Naţionala Moldovei de rugby ar putea avea o bază de pregătire proprie

27 dec. 2013,, 15:30   Sport
4981 0
Foto: noi.md
Primul complex sportiv din Moldova rezervat rugby-ului va fi înălţat la Chişinău. Costul proiectului se estimează la două milioane de euro. Potrivit preşedintelui Federaţiei naţionale de rugby, Vasile Revenco, banii vor fi alocaţi de o companie cu răspundere limitată. Complexul va fi construit pe o suprafaţă de 3 hectare.

Revenco a menţionat că deja au fost semnate contractele de colaborare cu investitori, iar la sfîrşitul lunii septembrie 2014, lucrările de construcţie vor fi finisate. "Odată cu înălţarea acestui complex vom avea posibilitatea să creăm şi un centru de pregătire a tinerilor sportivi, o academie de rugby, dar şi alte proiecte. Cele două terenuri de pregătire - unul cu gazon natural şi altul cu acoperire artificială, ne va da posibilitatea să practicăm rugby 365 zile pe an", a declarat Revenco.

Complexul sportiv va fi prevăzut cu tribune a cîte 3000 de locuri pentru fiecare teren. Complexul sportiv rezervat rugby-ului va fi construit pe traseul Chişinău-Hînceşti, la ieşirea din oraşul Ialoveni.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?