X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4071

Deputat ucrainean: Opoziția pregătea evadarea lui Timoșenko (VIDEO)

27 dec. 2013,, 02:22   Externe
5552 4
Foto: obozrevatel.com
Deputatul din partea formațiunii "Batikіvșcina" Alexandra Kujeli a declarat că opoziția și fostul prim-ministru Iulia Timoșenko sînt de acord cu eliberarea ei "doar în mod legitim", transmite Radio Svoboda.

Potrivit lui Kujeli, aceasta este singura cale pentru Timoșenko de a dovedi nevinovăția sa. "Am fi putut să o furăm încă din închisoarea din Kiev. Pentru bani ar fi scos-o pe mîini și ar fi transmis-o opoziției. Personal mă pregăteam și eram dispusă să o fac. Erau gata 15 băieți, și în același spital din Harkov ea nu ar fi. Dar ea a spus: " Niciodata! Pentru că vor spune că eu sînt vinovată. Și voi duce această cruce pînă la sfîrșit", - a spus deputatul.

"Ea este gata să iasă la libertate doar legal, pentru că ea știe că nu este vinovată. Ea știe că acesta este un caz politic fabricat. Iar acum ea nu are o altă alegere, decît prin răbdarea sa interioară să dovedească poziția sa civică relativ la nevinovăție. Noi vom continua și pe viitor să acționăm în același sens", - a spus politicianul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?