X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Detalii cu privire la ședința de judecată pe cazul “Golden Nica”

24 dec. 2013,, 15:55   Societate
3050 0
Foto: noi.md
Prima ședință de judecată pe cazul intoxicațiilor în masă de la restaurantul “Golden Nica”, soldată cu un deces, a fost amînată, la solicitarea procurorilor. Asta după ce, proprietarul localului a cerut efectuarea unei expertize repetate în acest caz, notează prime.md.

Avocatul inculpatului a cerut instanței să dispună efectuarea unei noi expertize, care să stabilească cu certitudine, dacă într-adevăr cauza morții bărbatului a fost intoxicaţia cu salmonelă. Cererea avocatului urmează a fi examinată de către procurori.

Totodată, soţia bărbatului decedat a declarat că proprietarul localului nu şi-a cerut iertare pentru incident și cere despăgubiri de peste un milion și jumătate de lei.

Anterior, directorul restaurantului s-a declarat nevinovat pe acest caz. El riscă 3 ani de închisoare pentru păstrarea, comercializarea, oferirea produselor şi serviciilor periculoase pentru sănătatea și viața consumatorilor.

Menționăm că zeci de persoane s-au intoxicat în acest an la restaurantul cu pricina, în timpul mai multor petreceri, iar un bărbat a decedat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?