X 
Cutremure stiri: 506

Michael Ojo devenit campion naţional la kickboxing (VIDEO)

23 dec. 2013,, 18:15   Sport
8066 2
Foto: noi.md
Michael Ojo, în vîrstă de doar şaptesprezece ani, a devenit campion naţional la kickboxing în categoria de 81 kg. Luptătorul moldovean cu origini nigeriene a reuşit să-şi adjudece întîietatea după ce în finală l-a învins spectaculos pe Mircea Paladi.

"M-am bucurat foarte mult, deoarece de această dată am avut un adversar foarte puternic. Nu m-am aşteptat la un asemenea pressing. Pentru mine este o performanţă deosebită, deorece pînă acum nu am avut aşa oponenţi puternici”, a menţionat Michael Ojo.

Duminică s-au disputat finalele campionatului deschis al Republicii Moldova la kickboxing. În ultima zi competiţională au avut loc 26 de lupte în care s-au decis campionii şi vicecampionii naţionali. Antrenorul selecţionatei Moldovei de kickboxing, Eugen Musalimov, a apreciat nivelul înalt de pregătire a tuturor participanţilor la competiţie.

Ultima competiţie de kickboxing din acest an a reunit 577 de sportivi din 20 de raioane ale ţării. Preşedintele Federaţiei de Kickboxing, Tudor Gorea, a declarat că din an în an tot mai mulţi luptători participă la campionatul naţional, iar popularitatea acestui gen de sport este în permanentă creştere.

Campionatul deschis al Republicii Moldova s-a desfăşurat în perioada 19-22 decembrie, în sala sportivă a Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport din Chişinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав