X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Recomandări pentru alegerea cadourilor de Crăciun potrivite de la Mariana Mihăilă ©

17 dec. 2013,, 17:54   Societate
3544 0

Suntem în luna decembrie, luna cadourilor și a sărbătorilor de iarnă. Înainte de a te avânta prin magazine în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, e bine să te organizezi și să faci o listă pe care să notezi toate lucrurile pe care le ai de cumpărat.


Ar fi bine să începi maratonul de cumpărături din timp, ca să ai de unde alege un cadou bun și să eviți îngrămădeala. Eu am ales Shopping MallDova – un centru comercial maaaare de tot, unde le găsești pe toate într-un singur loc.

Am început lista de cumpărături cu supermarketul de la parter. Chiar dacă nu ai în plan să gătești, sunt băuturi și alte mărunțișuri alimentare de care sigur ai nevoie pentru Sărbători, așa că nu lăsa această sarcină pe umerii altcuiva. Cumpără o șampanie, un vin bun, un cozonac sau ceva ce îți place. Fie că stai acasă sau mergi la petrecere, o șampanie sau o cutie de bomboane vor încânta pe toată lumea.

Dacă ai terminat cu această sarcină – mergi spre decorațiuni. Shopping MallDova este plin de decorații inedite, create special pentru Crăciun, pe care nu le mai vezi în alt loc.

Cadoul sau cadourile pentru tine sunt cel mai ușor de ales. Dacă tot anul ai visat la ceva ce ți-ai dorit foarte mult (bijuterii, telefoane și accesorii, îmbrăcăminte sau încălțăminte), acum e momentul ideal să le cumperi – iar Shopping MallDova este locul cel mai comod loc pentru a găsi cadourile potrivite atât pentru tine cât și pentru cei dragi.

Părinții se vor bucura dacă vor primi ceva util pentru casă, prietenii vor fi încântați dacă le vei dărui ceva amuzant sau extravagant, iar persoana iubită îți va mulțumi pentru un cadou personalizat. Nu-ți neglija nici colegii de la muncă, cumpără cadouri simbolice și surprinde-i plăcut pe cei cu care lucrezi.

Când ai ales cadoul potrivit pentru fiecare, ambalează-l în hârtie specială, pune-i o fundiță și nu uita să scrii câteva rânduri într-o felicitare.

Eu mi-am terminat cumpărăturile chiar zilele trecute. Pentru că am făcut achiziții de minim 300 de lei, m-am înscris la marea tombolă organizată de Shopping MallDova. Sunt mai multe premii puse la bătaie – iPad-uri, iPhone-uri 5S, însă eu mă încăpăținez să cred că voi câștiga marele premiu - un autoturism HYUNDAI I30.

Ai și tu șansa asta – marea extragere va avea loc pe 10 ianuarie, 2014. Vezi programul de sărbători al mall-ului mai jos și grăbește-te să vii la Shopping MallDova în perioada sărbătorilor de Crăciun!

Hohoho și Crăciun Fericit!


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?