X 
Cutremure stiri: 502

Poliția bate alarma: Sporesc furturile de bariere și indicatoare

7 dec. 2013,, 10:00   Societate
3094 0
Foto : news.pn
Inspectoratul Național de Patrulare se arată îngrijorat de numărul cazurilor mare de furturi ale barierelor metalice de protecție și a pilonilor pentru indicatoare de pe traseele naționale și locale din țară. Statistica arată că în ultimii 3 ani au fost furate 837 de indicatoare rutiere, 609 piloni pentru indicatoare și 113 metri de bariere metalice de protecție în sumă de aproape 900 de mii de lei, transmite NOI.md.

Printre ultimele cazuri au fost înregistrate pe traseul Chișinău-Hîncești-Cimișlia-Vulcănești-Giurgiulești unde a fost sustras parapetul metalic dublu pe o lungime de aproximativ 30 de metri de pe axa drumului și tăiați pilonii suport. De asemenea, pe traseul Chișinău-Soroca-frontieră cu Ucraina unde a fost sustras un fragment de aproximativ 5 metri de parapet metalic cu scopul de a avea acces direct la traseul național și pe traseul Chișinău-Leușeni unde a fost demontat și sustras parapetul metalic de protecție de pe partea dreaptă a părții carosabile cu scopul de a construi o clădire.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав