X 
Cutremure stiri: 506

Atenție, șoferi! Începînd cu acest weekend centrul capitalei va fi blocat

6 dec. 2013,, 09:00   Societate
3955 1
Foto: bmwhouse.md
Circulația rutieră în centrul capitalei va fi restricționată de la sfîrșitul acestei săptămîni și pînă pe 13 decembrie curent, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de canalizare din bulevardul Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Armenească.

Astfel, circulația pe bd. Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între str. Ismail și V. Alecsandri, va fi restricționată. Lucrările vor începe pe 7 decembrie curent la ora 00.00 și vor dura pînă pe data de 9 decembrie, ora 04.00, transportul fiind redirecționat pe străzile adiacente. În zona respectivă se va efectua traversarea bulevardului Ștefan cel Mare, intersecție cu str. Tighina și cu str. Bulgară, prin metoda deschisă, cu montarea tubului de protecție cu D-630 mm și a țevii de canalizare cu D-400 mm.

După finalizarea acestor lucrări, începînd cu 9 decembrie curent și pînă pe 13 decembrie, la fel va fi închisă circulația traficului rutier pe tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și str. 31 august 1989. Este vorba despre lucrările de montare a nodului de rețele de canalizare cu D-300 mm din str. Tighina, colț cu bd. Ștefan cel Mare, prin metoda deschisă, cu branșarea rețelelor existente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав