Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Trupele de interne mobilizează forțe suplimentare la Kiev

2 dec. 2013,, 13:02   Externe
4687 0
Foto: 20khvylyn.com
Potrivit situației la ora 10 dimineața, 2 decembrie, pentru a asigura ordinea publică la Kiev au fost mobilizați aproximativ o mie angajați ai trupelor de interne care asigură paza sediilor administrative ale autorităților publice, informează serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei.

"Conform ordinului Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, în legătură cu protestele de amploare în capitală, pentru menținerea ordinii publice în orașul Kiev vor fi atrase forțe suplimentare. Din direcțiile teritoriale a trupelor de interne a fost trimis la Kiev un număr suficient de trupe pentru asigurarea ordinii publice", - informează comunicatul oficial.

Această decizie, potrivit Ministerului de Interne, în primul rînd este determinată de necesitatea de a înlocui acei militari, care un timp îndelungat se află la serviciu.

Amintim, că în dimineața zilei de 2 decembrie, o coloană de 5 – 6 mii de participanți la mitingul din centrul Kievului au ocupat cartierul guvernamental. Grupuri separate de activiști au blocat toate intrările în clădirea guvernului și sediul Băncii Naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?