Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Deputat ucrainean: Asaltul Administrației Prezidențiale – o provocare a serviciilor speciale ruse. Putin așteaptă război

2 dec. 2013,, 04:16   Externe
9241 17
Foto: lenta-ua.net
Asaltul Administrației Prezidențiale este o provocare a serviciilor speciale ruse, a declarat la postul ucrainean TVi deputatul Inna Bogoslovskaia, care pe 30 noiembrie a părăsit Partidul Regiunilor în semn de protesta față de represiunea violentă a protestatarilor.

Ea, de asemenea, a declarat că este foarte important ca protestele de masă care au loc la Kiev și în întreaga țară să se mențină într-o albie pașnică.

"Putin așteaptă război. Putin a luat startul de jos pentru a "rupe" o bucată din teritoriul nostru", - a declarat ea.

Bogoslovskaia este convinsă că "în situația creată Rada Supremă a Ucrainei ar trebui să fie centrul unic de luare a deciziilor".

"Președintele este practic delegitimizat, guvernul, după evenimentele care au avut loc nu are dreptul moral de a lua careva decizii", - crede ea.

Potrivit Innei Bogoslovskaia, singura opțiune pentru evoluția pașnică a evenimentelor este " demisia – în această seară – a miniștrilor care dirijează structurile de forță și o vizită urgentă a lui Ianukovici în Europa, unde el trebuie să declare convocarea imediată a summit-ului extraordinar Ucraina – UE. Sînt convinsă că Europa va răspunde imediat la astfel de apeluri ale lui Ianukovici".

Ea a menționat că în Ucraina situația este foarte periculoasă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?