X 
Cutremure stiri: 506

Secretarul de Stat american, John Kerry vine în Moldova

27 noi. 2013,, 21:35   Politică
4329 2
Foto: businessinsider.com
Secretarul de Stat american, John Kerry, vine la Chişinău. Oficialul american este aşteptat în ţara noastră la începutul lunii decembrie. Vizita sa face parte dintr-un turneu al lui John Kerry la Bruxelles, Israel şi Cisiordania. Aunţul este făcut de Departamentul de Stat al Statelor Unite.

În Moldova, John Kerry se va întîlni cu liderii ţării, pentru discuta subiectele de pe agenda bilaterală. La Bruxelles, secretarul de Stat american va participa la reuniunea ministerială a Alianţei Nord-Atlantice, iar în Orientul Mijlociu John Kerry discuta despre criza nucleară iraniană.

Potrivit Departamentului de Stat, John Kerry întreprinde aceste vizite în perioada 3-6 decembrie. Iniţial, secretarul american de Stat includea includea şi o vizită la Kiev, dar aceasta a fost anulată.

Vizita oficialului american în Moldova este efectuată după ce ţara noastra urmează să parafeze la Vilnius Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав