X 
Cutremure stiri: 502

Intoxicație în masă la o grădiniță din capitală

26 noi. 2013,, 10:25   Societate
2937 0
Foto: sfatulmamicilor.ro
Mai mulți copii ce frecventează grădinița nr. 160 din sectorul Rîșcani al capitalei au ajuns aseară la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase pentru Copii cu semne de infecție intestinală. Informația a fost confirmată pentru NOI.md de către șefa Direcției educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb.

Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb susține că starea copiilor la această oră este stabilă. ”Cei șase copii sînt în afara pericolului. Angajații direcției sînt plecați deja la această grădiniță pentru a investiga cauza producerii acestor intoxicații. Deocamdată nu cunoaștem detalii. Toți cei care vor fi găsiți vinovați vor fi sancționați”, a precizat șefa Direcției educație.

Amintim că ultimul caz de intoxicație în rîndul copiilor care frecventează grădinița a fost înregistrat în iunie curent la Grădinița nr. 49 din sectorul Botanica al capitalei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав