X 
Cutremure stiri: 506

Cumpărau telefoane folosind carduri bancare din SUA

25 noi. 2013,, 10:25   Societate
2609 0
Фото: mediafax.ro
La Chişinău trei escroci cumpărau telefoane folosind carduri bancare emise de bănci din SUA. Directorul adjunct al unei companii care oferă servicii de reparații a calculatoarelor, și doi subalterni ai acestuia au fost reținuți în timp ce încercau să efectueze o tranzacție cu un operator de telefonie cunoscut.

La momentul arestului asupra lor au fost găsite 30 de telefoane mobile aparţinînd unor branduri prestigioase. În total, conform datelor poliției și Serviciului de Informații și Securitate, escrocii au reușit să fure, încheind contracte prin intermediul site-urilor de pe Internet, pînă la 200 de mii de lei.

Au fost confiscate de la răufăcători arme de foc, cîteva mii de lei în valută și euro. Anchetatorii urmează să afle suma exactă a pagubelor, precum și modul în care escrocii reușeau să identifice codurile PIN ale cardurilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав