X 
Cutremure stiri: 506

CNA vine cu detalii în cazul descinderilor de la Varnița (VIDEO)

20 noi. 2013,, 16:36   Societate
4590 0
Foto: noi.md
Zece funcționari publici din cadrul Secţiei de documentare şi evidenţă a populaţiei Bender, dar și al Oficiului Stării Civile Varnița riscă închisoare pînă la şase ani cu interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie publică timp de cinci ani. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unui briefing de presă de către colaboratorii CNA și PG, în urma efectuării a șapte percheziții în regiune, relatează NOI.md.

Șeful Direcţiei urmărire penală din cadrul CNA, Bogdan Zumbreanu, a subliniat că la operațiunea de astăzi au fost implicați 30 de colaboratori ai centrului. "În cadrul perchezițiilor au fost depistate mai multe acte de identitate a cetăţenilor din partea stîngă a Nistrului care erau solicitate suplementar pentru a fi prezentate neîntemeiat pentru acordarea cetăţeniei sau eliberarea paşapoartelor. La moment nu sînt recunoscuţi ca bănuiţi. Această calitate urmează să le fie acordată în dependenţă de rolul fiecăruia” a precizat Bogdan Zumbreanu.

Amintim că în dimineața acestei zile colaboratorii CNA, PG și MTIC au descins la Secţia de documentare şi evidenţă a populaţiei Bender, cu sediul la Varniţa, şi la Oficiul Stării Civile din aceeaşi localitate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав