X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

12 experți de peste hotare vor prelua experiența Moldovei în domeniul protecției sociale

18 noi. 2013,, 12:02   Societate
3060 0
Foto: noi.md
12 experți în domeniul protecției sociale din Kîrgîzstan, Kazahstan, Armenia și Ucraina efectuează o vizită de studiu în Moldova în perioada 18-21 noiembrie. În timpul vizitei specialiștii se vor familiariza cu experiența țării noastre în domeniul dezinstituționalizării și incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități intelectuale.

Reprezentanții celor patru țări vor avea mai multe întîlniri și deplasări în teren, în cadrul cărora se vor documenta pe marginea programului ”Comunitate incluzivă – Moldova”.

Vizita va culmina cu o conferință națională – ”Oportunități de dezinstituționalizare și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale în țările Parteneriatului Estic”. Circa 50 de reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, dar și ai societății civile, urmează să participe la evenimentul desfășurat la Chișinău.

Vizita celor 12 experți internaționali este organizată de Keystone Moldova, în cadrul Programului ”Comunitate incluzivă – Moldova”, cu suportul financiar oferit de Programul Est Est fără Frontiere al Fundației Soros-Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?