X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Politician ucrainean: Zădărnicirea integrării europene a devenit un fapt împlinit

13 noi. 2013,, 03:05   Externe
13576 7
Foto: epochtimes.com.ua
Zădărnicirea integrării europene de către Viktor Ianukovici și Partidul Regiunilor a devenit un fapt împlinit. Și problema Iuliei Timoșenko nu este motivul principal. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Iuri Luțenko.

"Ianukovici s-a speriat de amenințarea Kremlinului de a înainta un alt candidat prorus la președinție, a organiza o revoltă a nomenclaturii și alegătorilor Partidului Regiunilor și Partidului Comunist. Desigur, asupra schimbării cursului președintelui ucrainean, care a adus țara în pragul default-ului, a influențat și turta dulce sub forma unui credit al Gazprom-ului în loc de FMI și prima personală în valoarea "ieftinirii "gazului", - a scris politicianul.

El a remarcat, de asemenea, că "jocul regionalilor în problema Timoșenko este pur și simplu o încercare a camarilei de guvernămînt de a provoca opoziția să renunțe la variantele tot mai obscene de eliberare a acesteia. Totodată toți sînt conștienți de faptul că, fără plecarea Iuliei Timoșenko la tratament, acordul cu UE este imposibil. Lipsa soluției în această problemă pînă la 13 noiembrie, cînd Europa va audia raportul misiunii Cox - Kwasniewski , este ultima dovadă de trădare a politicii eurointegrării de către Ianukovici și Partidul Regiunilor. 13 noiembrie este punctul fără întoarcere".

"De aceea, eu sînt convins că este timpul pentru opoziție de a face apel la societate. Fără simboluri de partid, sloganuri și intrigi. Numai unitate și încredere în alegerea făcută. În fața strămoșilor și copiilor nu avem dreptul să cedăm viitorul nostru!", - a concluzionat Iuri Luțenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?