Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Munteanu: Din încrederea cetățenilor în unii lideri politici se va alege praful

7 noi. 2013,, 11:02   Politică
3737 0
Foto: noi.md
Comparînd rezultatele sondajului recent cu cel realizat de către Asociaţia Sociologilor şi Demografilor în aprilie curent, deputatul liberal Valeriu Munteanu scrie pe blogul său că primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, este unicul politician care și-a majorat încrederea alegătorilor, de la 6,5% la 9,6%, relatează NOI.md.

În același timp, Valeriu Munteanu susține că liderul democraților, Marian Lupu, a scăzut în preferințele electorale cu 0,8%, iar liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a scăzut cu 10,6%. Cel mai mult a scăzut în sondaje liderul liberal-democrat Vladimir Filat, cu tocmai 11,3 %, a precizat liberalul.

”Dacă dinamica aceasta se va păstra pînă la alegerile parlamentare din noiembrie 2014, atunci din încrederea cetățenilor în unii lideri politici se va alege doar praful, iar praful, precum bine știți, poate fi ușor șters cu o cîrpă umedă”, a menționat Valeriu Munteanu.

În pofida acestor scăderi dramatice, sondajul din noiembrie curent arată că Vladimir Voronin se menține în vîrful piramidei în ceea ce privește încrederea populației.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?