X 
Cutremure stiri: 506

Un centru comercial din Chișinău din nou în FLĂCĂRI

25 oct. 2013,, 13:25   Societate
3603 0
Foto: facebook/ Alexandra Stoler
UPDATE 14.03. Ofițerul de presă din cadrul Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Diana Țurcan, a declarat pentru NOI.md că la fața locului s-au deplasat 7 autospeciale și 2 autoscări. Focul localizat la etajul șase a fost deja stins. Pompierii spun că au luat foc mai multe fire electrice din motive necunoscute deocamdată. Toate persoanele au fost evacuate, fără a fi înregistrate victime. Suprafața afectată nu este mare. Pompierii se mai află la locul incendiului pentru a stabili cauza acestuia.

UPDATE 13.25. Un incendiu a izbucnit acum cîteva minute în incinta Centrului Comercial „Sun City”. Informaţia a fost confirmată pentru UNIMEDIA de reprezentantul Direcţiei Situaţii Excepţionale, Diana Ţurcan.

Potrivit acesteia, apelul a survenit acum şapte minute. Incendiul a izbucnit la etajul şase al clădirii. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciului.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав