Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Dodon despre declarațiile lui Petkov și Usatîi: Sînt gata să ripostez

25 oct. 2013,, 03:14   Politică
9766 17
Foto: replika.md
Toate poveștile deputatului comunist Alexandru Petkov și antreprenorului Renato Usatîi despre faptul că Filat i-ar fi dat lui Dodon bani pentru a părăsi Partidul Comunist sînt o minciună. Acest lucru l-a declarat însuși "acuzatul" – liderul Partidului Socialiștilor, deputatul Igor Dodon, transmite pan.md.

Potrivit socialistului, toate aceste "insinuări" apar din cauza că activitatea Partidului Socialiștilor îi incomodează pe mulți:

- Despre mine în ultima vreme se spun o mulțime de lucruri diferite. Dar eu spun: dovediți. Dacă aveți dovezi prezentați-le . Deși nu pot avea nimic. În orice caz , eu sînt gata să ripostez. Am depus deja o cerere în judecată împotriva lui Petkov. Iar mecenatului Usatîi vreau să-i dau un sfat, mai puțin să asculte talibanii din rîndurile comuniștilor și nsă se ocupe de treburile sale, - a spus Dodon.

Pan.md reamintește că ceva timp în urmă, deputatul comunist Alexandru Petkov a scris pe Facebook, că are dovezi că Dodon ar fi fost mituit de către liderul Partidului Liberal Democrat și în special transferîndu-i-se bani pentru ieșirea din PCRM. Mai tîrziu, despre mituirea lui Dodon a relatat și omul de afaceri filantrop Renato Usatîi. Dar pînă în prezent, nu sînt dovezi concludente a mituirii liderului socialișrilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?