X 
Cutremure stiri: 502

Experţii ruşi vor vorbi la Tiraspol despre riscurile apropierii Moldovei de UE

23 oct. 2013,, 13:15   Societate
2919 0
Foto: noi.md
La 28 octombrie, la Tiraspol va avea loc o şedinţă închisă a experţilor cu tema: "Europa şi spaţiul postsovietic: aspecte actuale de cooperare economică". Audierile sînt organizate de Ministerul de Externe al autoproclamatei rmn şi Institutul de Studii Strategice din Rusia (ISSR) pentru conducătorii departamentelor economice din Transnistria. Rapoartele vor fi prezentate de experţii ISSR.

În cadrul întrunirii vor fi discutate "eventualele schimbări ale situaţiei geopolitice regionale în legătură cu intenţiile Moldovei şi Ucrainei de a semna Acordul de Asociere şi instituirea Zonei de liber schimb cu Uniunea Europeană. La şedinţă, de asemenea, vor fi examinate măsurile de stabilizare ale economiei transnistrene, ca rezultat al summitului "Parteneriatului Estic", precum şi variante ale reacţiei la posibilul impact asupra economiei republicii".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав