X 
Cutremure stiri: 502

Chirtoacă își amenință subalternii cu sancțiuni

21 oct. 2013,, 12:00   Societate
2087 0
Foto: noi.md
Funcționarii municipali de la Regia Transport Electric și Parcul Urban de Autobuze au fost certați astăzi la volantă de către primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă. Acesta i-a amenințat cu sancțiuni, în cazul în care pe viitor vor fi identificate stații de așteptare neavînd orarul transportului urban, transmite NOI.md.

Dorin Chirtoacă i-a întrebat pe subalterni de ce multe dintre stațiile din capitală nu dispun de orar al transportului. ”Dvs. sînteți mulțumiți de cum arată aceste orare prin stații și în general sînteți siguri că ele sînt pe la toate stațiile?”, a întrebat primarul.

La care șeful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci, și directorul Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea, au subliniat că situația se monitorizează în permanență fiind schimbate după necesitate.

Răspunsul l-a înfuriat și mai mult pe Dorin Chirtoacă. ”După hram cetățenii au mai intervenit prin stații și au deteriorat orarele, așa să înțelegem? Da, se fac lucruri mai importante, dar asta nu înseamnă că activitatea curentă trebuie lăsată în voia sorții. Atrag atenție, dacă lucrurile nu se vor schimba, o să fie sancțiuni ca și la salubrizare”, a precizat edilul.

Potrivit Direcției locativ-comunale, în total în municipiul Chișinău sînt 362 de stații de așteptare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав