X 
Cutremure stiri: 506

După majorarea lefurilor, judecătorii au decis să se facă cu apartamente – declarație (VIDEO)

18 oct. 2013,, 15:36   Societate
3404 0
Foto: noi.md
Mai mulți locatari din strada Grădinilor 60 din capitală, susținuți de către reprezentanţii Fundaţiei de Binefacere „Soluţia” și unii membri ai Partidului Socialiștilor, se arată nemulțumiți față de construcția unui bloc multietajat din zonă. După numeroase adresări fără succes către Primăria Chișinău, aceștia solicită public autorităților municipale să prezinte documente care dovedesc legalitatea construcției în cauză, transmite NOI.md.

Oamenii spun că această construcție va afecta în mare măsură fundamentul caselor din vecinătate. ”Poate pentru casele cu mai puține etaje nu va fi un pericol, dar pentru a noastră – cu siguranță. Situația va fi de tot complicată în cazul alunecărilor de teren sau cutremurelor. Am cerut explicații, dar nimeni nu ne-a putut răspunde”, a menționat o locuitoare din zonă.

Deputatul socialist Ion Ceban susține că beneficiar al acestei construcții este Consiliul Superior al Magistraturii. ”Judecătorii noștri, despre care auzim tot felul de lucruri murdare, după majorarea lefurilor vor să se facă și cu apartamente. De ce oamenii nu au fost consultați în privința acestei construcții? De două ori a fost stopată aici construcția, dar cu regret n-a fost oferit un răspuns concret”, a declarat Ion Ceban.

Reprezentanții Fundației de Binefacere ”Soluția” susțin că în ultima săptămînă în capitală au mai fost înregistrate alte două situații similare. Este vorba de adrese din strada Milescu Spătaru și șoseaua Balcani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав