X 
Cutremure stiri: 501

Pele: regele fotbalului a devenit omul scandalului

14 oct. 2013,, 02:24   Sport
5285 0
Foto: moikompas.ru
Nepoții legendarului fotbalist Pele l-au dat în judecată pe bunicul lor. Adolescenții cer bunicului să le compenseze costurile asigurării de sănătate și de educație. Potrivit avocatului lor, ultima dată Pele a vorbit cu nepoții săi în 2011.

Pele numit "regele fotbalului" este cunoscut nu numai pentru victoriile sale sportive. Toată lumea știe că el este triplu campion mondial, dar nu mai puțin cunoscute sînt și romanele sale scandaloase. A avut relații cu vedete TV, fotomodele. El nu s-a căsătorit niciodată oficial. Pe fiica sa, Regina, care a murit în 2006 de cancer de sîn, a recunoscut-o foarte tîrziu. Ea a căutat mult timp această recunoaștere și chiar a încercat să facă carieră, scriind o carte autobiografică intitulată "Fiica, pe care regele nu o vrea".

Acum, copiii Reginei prin intermediul avocaților solicită careva compensații. Suma de care au nevoie este destul de modestă. Șase mii de reali brazilieni - aproximativ trei mii de dolari. Toată lumea știe că Pele este un om destul de bogat. Cît de mult cîștigă, nimeni nu poate spune, dar este vorba de milioane. Pele este un brand, ca și tot ce e legat de el. El are un venit foarte mare de pe urma utilizării numelui său ca marcă comercială.

Pentru brazilieni Pele este omul-scandal. Vorbind în public, el îi face de multe ori pe oficiali să roșească, în special oficialii din fotbal. Relația sa cu Federația braziliană de fotbal este foarte complicată.

Cînd a fost ales imaginea oficială a campionatului mondial din 2014, acest lucru a provocat controverse mari, deoarece oficialii din fotbal nu au dorit acest lucru. Dar aici nimic nu se poate face, pînă acum Pele este cel mai vestit fotbalist brazilian. Au apărut noi vedete, dar toată lumea își amintește de Pele.

În iunie, vorbind la televizor, "regele fotbalului" a provocat un scandal de alt gen. În timpul protestelor care au scos în străzile orașelor braziliene milioane de oameni, Pele a spus că aceștia sînt niște huligani și vagabonzi. Dacă ei ar fi jucat fotbal, atunci totul ar fi bine. Pele mai să fie linșat pentru aceste afirmații.

Posibil Pele refuză să plătească despăgubiri nepoților săi, pentru că se teme de apariția unui nou val de "rude". Astfel de oameni apar periodic . El mereu cu cineva se judecă.


Alexandr Krasnov

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав