X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Scandalul cu bormaşini la spitalul „V. Ignatenco” a fost unul pregătit?

10 oct. 2013,, 11:04   Societate
3273 1
Foto : noi.md
La aproape trei luni de la scandalul bormaşinilor industriale din cadrul spitalului pentru copii Valentin Ignatenco, directorul instituţiei susţine că incidentul a fost provocat intenţionat. Totodată, şeful Direcţiei Sănătate, Mihai Moldovanu, a declarat că situaţia şi condiţiile de lucru s-au schimbat radical de atunci, relatează tv7.md.

Mihai Moldovanu, şef direcţia sănătate: Ceea ce a fost cu bormasina a fost asa, un mic incident, pe care l-am depasit, vreau sa va spun ca dupa acel incident problema s-a rezolvat foarte rapid, institrutia are nu doua bormasini, dar sase, asa ca copiii vor fi operati cu cele mai performante utilaje medicale.

Nicolae Starciuc, director spitalul „Valentin Ignatenco”: A fost foarte bine pregătit de nişte oameni incompetenţi, care au avut un ţel foarte meschin, şi ne-au făcut de rîs în toată lumea. Într-o ţară normală ei trebuia să-şi ia rămas bun de la această instituţie. Ei nu iubesc această instituţie, deloc şi niciodată.

Reamintim că în luna iulie, la cel mai mare spital de pediatrie din Chişinău, „Valentin Ignatenco”, s-a descoperit că medicii operau copiii cu bormaşini industriale. După mai multe nereguli depistate de o comisie specială, directorul instituţiei a primit o mustrare aspră pentru lipsă de exigenţă în exercitarea atribuţiilor de serviciu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?