X 
Cutremure stiri: 502

Valeriu Munteanu: Am o părere foarte bună despre Chirtoacă ca președinte al PL

9 oct. 2013,, 13:41   Politică
2906 0
Foto: tribuna.md
În luna mai a anului viitor, Partidul Liberal (PL) urmează să desfășoare congresul formațiunii, pe agenda căruia va figura și chestiunea privind schimbarea conducerii partidului. Anunțul a fost făcut pentru NOI.md de către deputatul liberal Valeriu Munteanu.

Decizia de a numi un alt președinte al PL va fi una democratică, spune Munteanu. „Noi nu operăm cu speculații, care nu sînt materie proprie partidului nostru. Noi ne bazăm pe comunicare și acțiuni. De aceea, în mod normal, la congres va fi discutată și problema schimbării conducerii PL. Va fi o decizie asumată și matură”, a menționat deputatul.

Despre actualul conducător al liberalilor, Mihai Ghimpu, Munteanu a spus că este un “președinte de partid, care conduce formațiunea în măsura în care este posibil acest lucru în țara noastră”.

Referitor la eventuala numire în funcția de președinte al PL a lui Dorin Chirtoacă, Munteanu a spus că ar fi o alegere potrivită. “Am o părere foarte bună despre dumnealui ca fiind, de exemplu, președinte al formațiunii noastre. El este purtătorul imaginii noastre. Dorin Chirtoacă va fi președintele PL atunci, cînd o va impune realitatea din R.Moldova și strategiile pe interiorul partidului”, a subliniat Munteanu.

Menționăm că liberalul Valeriu Munteanu a spus și anterior, în cadrul unei emisiuni, că prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, va ocupa funcția de președinte al formațiunii în viitorul apropiat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав