Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

De astăzi pacienții vor comunica online calitatea serviciilor spitalicești

9 oct. 2013,, 13:28   Societate
3453 0
Foto: tribuna.md
De azi înainte, locuitorii capitalei vor putea să evalueze calitatea serviciilor prestate de către instituțiile medicale municipale accesînd portalul www.spitale.md și completînd un chestionar online. Lansarea site-ului este parte a Parteneriatului pentru Chișinău ”Spitale mai aproape de oameni”, inițiat de către Centrul PAS în comun cu Direcția sănătate a Primăriei Chișinău, transmite NOI.md.

Solicitat de NOI.md, șeful Direcției sănătate, Mihai Moldovanu, a spus că implicarea cetățenilor în evaluarea serviciilor spitalicești din municipiul Chișinău are ca scop îmbunătățirea transparenței, calității serviciilor, precum și creșterea gradului de satisfacție al pacienților față de serviciile spitalicești.

”Pe acest portal va fi un set de întrebări, la care pacienții, cetățenii vor putea să participe prin notarea instituției medicale la capitolul condiții hoteliere, alimentație, medicamente, implicarea medicului în actul medical, comportamentul lucrătorilor medicali din instituție, luarea de mită și altele. Va putea răspunde la întrebări orice cetățean care a fost internat în unul dintre spitale”, a precizat Moldovanu.

Pentru a informa populația despre existența acestui portal, Direcția sănătate urmează să lanseze o campanie de comunicare în rîndul celor 9 instituții medicale municipale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?