X 
Cutremure stiri: 506

La Chișinău va avea loc un concert al formației "Lenozhi" ©

8 oct. 2013,, 09:55   Showbiz
2946 0

Lenozhi este un grup de muzicieni extrem de talentați din Sankt Petersburg. Muzica lor este intelectuală, de înaltă calitate, senzuală, dar, în același timp, emoțională, incendiară, expresivă. Grupul reflectează asupra vieții, valorilor, despre lucrurile importante și cele deșarte, despre sens și absența acestui. Totodată, îi este aproape adevăratul romantism al rockului, cu libertatea și independența lui.

Membrii trupei sînt dotați cu un acut simț al frumosului și cu un gust muzical și artistic deosebit de fin. Versurile lor sînt pătrunzătoare, dar și ambigui. Oricine poate recunoaște în ele subiecte din propria viață. Melodiile lor sînt lipsite de strigăte, declarații goale, imitații stupide și suspine siropoase. Ele sînt pline de personalitate, și deci interesante, pline de individualitatea unor oameni de creație – rockeri care trăiesc conform înaltelor principii morale.

Trupa continuă să urmeze calea aleasă – să mențină un contact strîns cu publicul, astfel că muzicienii nu pierd această relație delicată cu ascultătorul; ei îl cunosc, îl înțeleg, îl simt. Pe parcursul anului trecut formația a susținut mai mult de 20 de concerte, ceea ce pentru o astfel de echipă tînără este un rezultat foarte bun.

De asemenea, trezește un interes deosebit denumirea formației – "Lenozhi". Printre oameni apar deja diferite versiuni despre semnificația acestui cuvînt. Unii cred că el este alcătuit din numele participanților, alții văd o asemănare cu numele unor orașe, altcineva caută alte descifrări ale acestei abrevieri ciudate. Trupa continuă să păstreze taina originii acestei denumiri. Iar noi vom continua să așteptăm dezvăluirea misterului!

Astăzi, formația lucrează activ la un album de debut, care va include atît hituri bine cunoscute "Doroga v nikuda", "Nas jdut", "Gorod nevest", cît și compoziții necunoscute, care continuă să surprindă inimile ascultătorilor, dar deja într-un al mod.

Astăzi, fiecare dintre muzicieni trăiește cu activitatea sa, astfel încît la fiecare dintre concertele lor domnește o atmosferă energizantă! Deja pe 10 octombrie, la ora 20.00, în clubul "Albion" vă veți putea convinge de acest lucru personal!

Acum se constituie o nouă eră a muzicii rock din Rusia și grupul "Lenozhi" se află la începutul ei. Deci puteți fi siguri că veți mai auzi despre această echipă talentată. Ne vedem la "Albion"!


Clubul Albion
Str. Pușkin, 22 (Casa presei)
Tel: 068 68 42 44, 060 00 88 69
E-mail: [email protected]
www.albion.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав