X 
Cutremure stiri: 502

Ruslan Karaev a fost convins de moldoveni să revină în ring

7 oct. 2013,, 14:51   Sport
7430 0
Foto: maraton.com
Legendarul luptător în stil K-1, rusul Ruslan Karaev, revine pe ringul profesionist. Anunțul a fost făcut la Chișinău acum o saptamînă. Karaev a semnat un contract pe durata unui an cu asociația FEA, condusă de moldoveanul Dorin Damir.

Începînd de azi, luptătorul rus a lansat un mesaj prin intermediul unui spot în care își anunță revenirea pe arenă.

Spotul a fost realizat la Chișinău. Tot aici oficialii de la FEA l-au convins pe rus că poate face pe viitor sport de mare performanță și că îi vor organiza lupte la cel mai înalt nivel.

In ultimii ani Karaev se stabilise cu traiul la Tokyo, însă, potrivit lui, nu este exclus cît de curînd să se mute în capitala Moldovei.

Astfel, Ruslan Karaev devine primul mare luptător care va fi reprezentat de o companie de promovare din Moldova și ar putea deschide multe "uși" pentru sportivii moldoveni.

Karaev are 30 de ani și de trei ani nu a mai practicat sportul din cauza unei accidentări. El este cîstigătorul K-1 World Grand Prix Las Vegas 2005 și al K-1 World Grand Prix Taipei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав