X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

A apărut periuţa de dinţi 3D care ne curăţă dinţii în doar ŞASE SECUNDE (VIDEO)

3 oct. 2013,, 19:00   Ştiinţă şi IT
3228 0
Foto: mpinteractiv.ro
Blizzident este cea mai nouă şi revoluţionară periuţă de dinţi 3D. Pentru fiecare utilizator producătorul scanează 3D dinţii acestuia realizînd ulterior un mulaj ce va servi ca model pentru crearea periuţei.

Fiecare periuţă este personalizată în funcţie de cavitatea bucală a fiecărui utilizator, potrivit descopera.ro. Curăţarea danturii cu periuţa inteligentă ne va răpi doar şase secunde din zi, spun producătorii.

Utilizatorul trebuie să muşte mulajul şi apoi să mişte maxilarul pentru a freca dinţii de peri. Toţi perii sînt îndreptaţi spre dinţi la un unghi de 45 de grade pentru a asigura o curăţare eficientă.

În faţa fiecărei periuţe este montat un mîner circular care are şi rolul de a stoca aţa dentară, despre care producătorul susţine că întră perfect între dinţi datorită unor cîrlige cu care este dotat mulajul.

Blizzident a început deja comercializarea periuţei de dinţi. Doritorii trebuie să îşi scaneze 3D dantura şi apoi să îşi comande periuţa care va costa 299 dolari.

Pentru schimbarea periilor, în momentul în care acestea se uzează, compania percepe un preţ de 159 de dolari, iar periuţa are o speranţă de viaţă limitată, de aproximativ 1 an.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?