X 
Cutremure stiri: 502

Chişinăul şi Tiraspolul optimizează mecanismul de utilizare de către fermierii moldoveni a terenurilor aflate în Transnistria

2 oct. 2013,, 12:15   Societate
2228 0
Foto: wikipedia.org
Experţii din Moldova şi Transnistria perfectează şi optimizează mecanismul în funcţiune de utilizare temporară de către fermierii moldoveni a terenurilor din raionul Dubăsari, Transnistria. Acordul a fost convenit în ajunul reuniunii grupurilor de experţi pentru economie din partea ambelor părţi, care a avut loc în oficiul de la Tiraspol al Misiunii OSCE.

Potrivit Agenţiei "Infotag", cu referire la site-ul ministerului de externe al autoproclamatei rmn, la reuniune au fost prezenţi, de asemenea, reprezentanţi ai părţilor participante la procesul de negocieri în problema reglementării transnistrene "5+2" din partea Rusiei, Ucrainei, OSCE şi SUA.

În cadrul şedinţei, experţii părţilor au examinat "problemele curente cu care se confruntă agenţii economici în procesul muncii. O atenţie specială a fost acordată activităţii economice externe desfăşurate de Transnistria, în particular, plăţii impozitelor indirecte în bugetul Republicii Moldova.

Partcipanţii la reuniune au examinat şi alte probleme de interes reciproc şi au convenit să continue activitatea în aspectele evidenţiate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав