X 
Cutremure stiri: 502

O blondă a provocat un accident cu patru maşini în centrul capitalei

30 sep. 2013,, 11:55   Societate
4988 1
Foto: drive.ru
O blondă, care se afla la volanul unui Mersedes-600s, a provocat un accident cu patru maşini în noaptea de duminică la intersecţia dintre bulevardul Ştefan cel Mare şi strada Ismail.

Femeia a trecut cu viteză mare la culoarea roşie a semaforului. Maşina ei a tamponat un vehicul de marca Hyundai, care mergea regulamentar, apoi s-a izbit în alte două maşini. Toate vehiculele au fost avariate, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Într-un alt accident, în apropierea vămii de la Leuşeni, un microbuz cu o remorcă încărcată, care se întorcea din Italia, a lovit o căruţă cu 4 persoane. Un bărbat de 40 de ani, care se afla în căruţă, a murit pe loc. Se presupune că în căruţă mai erau doi copii, care, în urma impactului, au fost aruncaţi pe carosabil. Copiii răniţi, dar şi un pasager al microbuzului, au fost duşi la spital. Motivul accidentului a fost lipsa pe coşul căruţei a elementelor reflectorizante.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав