X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ex-ministru de interne, care deține imobile de milioane (FOTO)

27 sep. 2013,, 09:27   Societate
9875 2
Foto: zdg.md
Fostul ministru al afacerilor interne, Gheorghe Papuc, a reușit să agonisească o avere destul de impunătoare pe durata aflării sale la cîrma MAI-ului. Ziarul de Gardă scrie că pe numele feciorilor și nepoților săi sînt înregistrate un șir de imobile de milioane, relatează NOI.md.

Astfel, în sectorul Rîșcani al capitalei familia Papuc deține două case în valoare estimativă de 1,6 milioane de lei și, respectiv, 920 de mii de lei. Terenul pe care sînt amplasate aceste imobile valorează 360 de mii de lei. De asemenea, publicația scrie că Gheorghe Papuc ar deține ilegal un hectar de teren parte a Pădurii-parc „Petricani”.

Feciorii ex-ministrului dețin și ei imobile de milioane. Unul dintre aceștia este proprietarul unei case estimate de experți cadastrali la aproape 900 de mii de lei și o „bucătărie de vară” în valoare de 50 de mii de lei. Experții imobiliari spun însă că aceste imobile ar valora la prețul de piață cel puțin 4 milioane de lei. De asemenea, un alt fiu încă minor este proprietarul unui bloc cu trei etaje, iar un nepot a lui Papuc deține un imobil de milioane în centrul capitalei.

De menționat că Gheorghe Papuc a fost cel mai longeviv ministru de interne al R. Moldova după anii '90. Deși în repetate rînduri i-au fost aduse acuzații pe marginea diferitelor acte de corupție și de abuz în serviciu, nimeni nu a reușit să-i demonstreze vinovăția.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?