X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Expoziţia Internaţională Specializată ”Furniture” se desfăşoară în Moldova (VIDEO)

19 sep. 2013,, 14:19   Societate
3796 0
Foto: tion.ro
În Moldova are loc Expoziţia Internaţională Specializată de Mobilă ”Furniture 2013”, ediţia a XIV-a, care a fost inaugurată miercuri la Moldexpo.

Preşedintele Uniunii Naţionale a Producătorilor de Mobilă, Nicolae Ciobanu, a comunicat pentru reporterul Agenţiei "Infotag", că membrii uniunii au refuzat să participe la expoziţie, considerînd că aceasta "nu a fost prea bine organizată".

"În incinta centrului comercial MOBIMALL au fost rezervați 10 mii m.p. pentru organizarea expoziţiilor, iar anul viitor vor fi 15 mii. La expoziţia de la Moldexpo ni s-a alocat doar 1000 m.p.. Ce pot demonstra producătorii de mobilă din Moldova într-un spaţiu atît de mic?", s-a întrebat el.

Vorbind despre starea în care se afla piaţa de mobilă din Moldova, Ciobanu a remarcat că "se simte revigorarea acesteia".

"În 2012, în economie s-a simţit o diminuare considerabilă, de aceea, oamenii amînau "pentru mai tîrziu" achiziţia mobilei noi. În asemenea perioade, piaţa are nevoie de idei noi, de aceea am creat MOBIMALL", a comunicat preşedintele Uniunii Producătorilor de Mobilă din Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?