Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Nicolai Baskov a răspuns la insultele lui Kirkorov (VIDEO)

18 sep. 2013,, 04:20   Showbiz
13269 1
Foto: zvezdanutye.com
Recent în cadrul show-ului nocturn moderat de Ivan Urgant s-a discutat despre bulgarul care a trecut înot un lac din Macedonia. Atunci, Ivan l-a sunat pe Kirkorov în persoană pentru a comenta situația. Filip, care bineînțeles pentru prima dată a auzit despre această ispravă a compatriotului său, a spus că acum așteaptă ca fapta lui să fie repetată de Nicolai Baskov.

La sfîrșitul conversației Kirkorov a spus că nu își face griji pentru Nicolai:
- Ivan , crede-mă , îl cunosc foarte bine. Kolea nu se va scufunda!

Acest lucru a genertat un scandal pe internet. Ivan Urgant a decis să ia un comentariu de la cealaltă parte și l-a telefonat pe Nicolai Baskov. "Vocea de Aur a Rusiei", a decis să-i răspundă nu mai puțin sarcastic lui Kirkorov.

- Cred că oamenii care l-au pus Filip în sac, îl vor prinde din nou și vor inventa o modalitate mai bună. În general , cred că nu a fost Filip. Pentru că, știindu-l pe Filip, din urmă ar trebui să înoate 12 saci cu dansatori. În al doilea rînd , nu a fost un sac, ci costumul lui Philip. Și în al treilea rînd , eu îmi pot permite să merg la o piscină normală . Și în acel lac, unde a înotat Filip acum este mai bine să nu să înoate - a spus Basko, provocînd un rîs asurzitor în sală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?