Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Din cauza timpului nefavorabil, Festivalul etnic "Unitate prin diversitate" a fost amînat pentru 22 septembrie

15 sep. 2013,, 09:00   Societate
3731 1
Foto : ntv.ru
Primăria Chişinău şi Biroul Relaţii Interetnice au amînat, cu o săptămînă, desfăşurarea ediţiei a XIII-a a Festivalului etnic "Unitate prin diversitate", care va avea loc la 22 septembrie.

După cum a comunicat pentru Agenţia "Infotag", reprezentantul Direcţiei cultură, Leonid Gorceac, tradiţional, festivalul se va desfăşura în Grădina Publică ”Ştefan cel Mare”. La eveniment vor participa 54-55 de colective etnice, care vor prezenta cultura, portul naţional şi bucătăria ţării pe care o reprezintă.

"În centrul parcului va fi montată o scenă, unde reprezentanţii diferitelor etnii vor avea posibilitatea să îşi prezinte numerele artistice pregătite", a relatat Gorceac.

Potrivit lui, "deschiderea oficială a festivalului va începe la ora 10.00 cu participarea primarului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a directorului Biroului Relaţii Interetnice, Elena Beleacova, şi a altor oaspeţi ai evenimentului".

"Pe data de 8 septembrie, festivalul etnic s-a desfăşurat în Găgăuzia, iar pe 28 septembrie este preconizat să se desfășoare la Bălţi”, a mai spus Gorceac.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?