X 
Cutremure stiri: 506

Ziua Cooperării Europene la Chișinău

14 sep. 2013,, 13:00   Societate
3883 0
Foto : noi.md
Potrivit unui comunicat de presă al Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, în luna septembrie,întreaga Europă va sărbători Ziua Cooperării Europene. În acest context, la Chișinău, va fi organizat un Tîrg de proiecte și un concert în aer liber, notează noi.md.

Motto-ul acțiunilor desfășurate cu prilejul sărbătorii este: “La granițe, ne dezvoltăm împreună: Să participăm!”. Evenimentul constituie un bun prilej pentru promovarea proiectelor, a parteneriatelor transfrontaliere, dar, mai ales,rezultatele și beneficiile implementării acestora, se mai spune în comunicat.

Menționăm că Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de UE prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi cofinanţat de statele participante în program.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав