Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Ziarul "Nezavisimaia Moldova" a revenit pe piaţa mediatică

13 sep. 2013,, 15:18   Societate
14035 2
Foto : omg.md
Ziarul republican socio-politic "Nezavisimaia Moldova", după o pauză de cîteva luni, a revenit pe piaţa mediatică.

Potrivit Agenţiei "Infotag", tipografia Universul a editat vineri tirajul de 17 mii de bucăţi al numărului următor de ziar.

Redactorul-șef al publicației, Corneliu Mihalache, a relatat că, începînd cu săptămîna viitoare, va apare şi ediţia electronică a ziarului.

"Deocamdată, vom apărea vinerea cu 16 pagini. Din lipsă de finanţe, noi am renunţat la editarea programelor televizate. Sarcina principală la moment este să rezolvăm problema recuperării cheltuielilor pentru editarea ziarului şi să ne achităm cu partenerii tipografici, care ne-au venit în întîmpinare, în pofida datoriilor faţă de ei, de cîteva mii de lei", a spus redactorul.

Mihalache a menţionat că numărul de ediţie a fost realizat cu forţele aceloraşi autori: Ana Meleca, Evghenia Marian, Natalia Ustiugova, Ana Ianina.

"Nu ne vom schimba în principiu, ceea ce ne-a deosebit de alte ediţii. Vom fi principiali şi sinceri cu cititorii, apărînd poziţia şi dreptul de a rămîne noi înşine", a spus redactorul-şef al ziarului "Nezavisimaia Moldova".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?