X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Carla's Dreams lansează două melodii noi (VIDEO)

20 aug. 2013,, 14:30   Showbiz
6742 0
Foto : allfun.md
Îndrăgita trupă Carla's Dreams a lansat ieri două melodii noi: ”Tempus fugit” și ”Lumea ta”. Lansarea a avut loc pe o rețea de socializare, pe care ieri seara băieții au scris: ”Vă mulțumim pentru susținerea acordată! Stați pe aproape, urmează un nou val! You are Carla's Dreams! Wow wow wow, chill! CSD a finalizat etapa de start. Noi abia am început. Mersi mult pentru susținere și apreciere, v-am cuprins!”

Imediat, fanii au venit cu aprecieri și laude pentru noile melodii. Pe pagina de Facebook a trupei au apărut zeci de mesaje de felicitări și mulțumiri. Unii au scris că proiectul se încheie, alții – că începe unul nou.

„Am făcut o pauză de cîteva luni și am decis să încheiem această perioadă cu o piesă-raport în fața publicului, în care să redăm cum ne simțim și să le mulțumim că au fost alături de noi. Tot piesa „Tempus fugit” reprezintă și startul următoarei etape CSD. Prima piesă din această etapă este „Lumea ta”, lansată tot ieri la o oră după „Tempus fugit”, a declarat Carla's Dreams pentru unimedia.info.

Amintim că proiectul a fost lansat în ianuarie 2012.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?