Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Primăria confirmă că automobilul lui Chirtoacă a fost avariat (FOTO)

16 aug. 2013,, 16:23   Societate
2572 1
Foto: inprofunzime.md
Primăria capitalei califică drept speculații , informația apărută în presă precum că primarul capitalei Dorin Chirtoacă, ar fi fost implicat într-un accident rutier. În acest context, instituția comunică că întrucît primarul general este în concediu din data de 9 august, din această dată nu a folosit maşina de serviciu, transmite NOI.md.

Prin urmare, potrivit primăriei, este exclus faptul că primarul să fi fost implicat în vreun accident rutier după sărbătorirea zilei de sale de naştere, în special cu maşina de serviciu.
Totuși instituția conformă că automobilul de serviciu se află la unul dintre service-urile auto din capitală pentru reparaţie, însă nu din cauza unui accident.

“La sfîrşitul lunii iulie, primarul a efectuat o deplasare de serviciu în afara Republicii Moldova. Pe una din şosele, aflate în reparaţie, benzile de deplasare fiind îngustate pe o porţiune de drum, din cauza unui TIR, maşina a acroşat parapetul din partea stîngă. Drept urmare, a fost deformată aripa şi zgîriată parţial partea stîngă a automobilului. De asemenea, a fost deteriorat farul” anunță sursa citată.

Ca urmare a celor întîmplate, nicio persoană şi niciun alt vehicul nu au avut de suferit.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?