X 
Cutremure stiri: 502

Prima petrecere a pistruiaților – eveniment în premieră la Chișinău (FOTO, VIDEO)

15 aug. 2013,, 14:43   Showbiz
4619 0
Foto: mirfactov.cm
La Chișinău va fi organizat un eveniment mai puțin obișnuit – o petrecere a tuturor persoanelor pistruiate. Fetele cu pistrui vor fi învățate cum să se machieze și să se coafeze adecvat. Trupa Comedy Club va ține distracția, iar caricaturistul Alexandru Plăcintă, originar din Ungheni, va realiza portretele doritorilor.

Victoria Ungureanu, organizatoarea evenimentului, a declarat pentru NOI.md că petrecerea are un scop frumos: a-i ajuta pe toți pistruiații să scape de complexe. ”Cineva îmi spunea că noi ne complicăm viața și cred că pistruiații fac asta. Se complexează că au pistrui, simțindu-se altfel. Dacă în Occident este ceva firesc să fii pistruiat, atunci în Republica Moldova este o raritate – poate de aici pornesc complexele. Scopul evenimentului este să-i încurajăm pe pistruiați și să le spunem: sînteți frumoși așa, pistruiați!”

La petrecere sînt așteptați nu doar cei care au pistrui, dar și persoanele care își doresc să devină pentru o zi pistruiate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав