X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Participanții din Moldova au evoluat cu succes la Festivalul YMCA de la Praga (FOTO, VIDEO)

12 aug. 2013,, 18:25   Societate
3263 0
Foto: noi.md
Artiștii moldoveni au evoluat pe una dintre principalele scene ale Festivalului European YMCA de la Praga. Acesta a fost acordul final al seriei de concerte susținute în cadrul evenimentului din capitala Cehiei.

Reprezentanții din Moldova au prezentat oaspeților festivalului cîteva compoziții de autor, dar și piese cunoscute din repertoriul vedetelor autohtone: ”Hora din Moldova”, ”Bunica bate doba” etc. Mai mulți participanți în premieră au evoluat în fața unui public atît de numeros.

”În premieră am avut ocazia să particip la un asemenea festival de anvergură. Am interpretat piesa ”Aripile”, pe care am scris-o special pentru acest eveniment”, a menționat participantul la festival, Andrei Lira.

”Pentru mine, în calitate de interpret începător, a fost cel mai reușit eveniment în masă. Am obținut o experiență foarte prețioasă. Am prezentat muzică mea în stil rap și am fost plăcut surprins de reacția publicului”, a mărturisit Slayk.

În cadrul festivalului au evoluat nu doar participanții la eveniment, ci și artiști profesioniști din diferite țări.

”Festivalul a oferit o posibilitate excelentă de a asculta compoziții de calitate, realizate în diferite colțuri ale lumii. Și toate acestea în doar cîteva zile”, a menționat John, unul dintre participanți.

Băieții din Moldova au organizat, de asemenea, un masterclass privind tehnica de autoapărare și au acordat suport la organizarea festivalului.

Programul muzical a încheiat festivalul de la Praga. Următoarea ediție a Festivalului European YMCA va avea loc peste 5 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?